Όροι Χρήσης

Όροι Χρήσεις Ιστότοπου www.beautyinc.gr


Ο ιστότοπος www.beautyinc.gr είναι το ηλεκτρονικό κατάστημα της ελληνικής εταιρίας με το διακριτικό τίτλο “BEAUTY INC” που εδρεύει στην Αργυρούπολη Αττικής, επί της οδού Μακεδονίας 36 και Κύπρου (ΑΦΜ 101941519 ΔOY Ηλιούπολης) με αντικείμενο την λιανική πώληση καλλυντικών και προϊόντων ομορφιάς μέσω διαδικτύου και αλληλογραφίας. Το ηλεκτρονικό κατάστημα λειτουργεί στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.beautyinc.gr υπό τους όρους και προϋποθέσεις που παρουσιάζονται παρακάτω. Για οποιαδήποτε διαφορά ή αντιδικία, αρμόδια είναι τα δικαστήρια Αθηνών. Η χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος προϋποθέτει την ανεπιφύλακτη αποδοχή όλων των παρακάτω όρων και προϋποθέσεων. Εάν ο χρήστης διαφωνεί με κάποιους ή όλους τους όρους χρήσης του ηλεκτρονικού καταστήματος, οφείλει να απέχει από τη χρήση του, αλλιώς δηλώνει ότι έχει αποδεχτεί ανεπιφύλακτα, όλους τους όρους και τις προϋποθέσεις λειτουργίας του.


Τροποποιήσεις όρων και υπηρεσιών


Η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να ανανεώνει και να τροποποιεί τους παρόντες όρους και τις προϋποθέσεις συναλλαγών με βάση τα συναλλακτικά ήθη και τις ανάγκες του ηλεκτρονικού καταστήματος. Ο ιστότοπος www.beautyinc.gr δεν αναλαμβάνει την υποχρέωση να ενημερώνει τους χρήστες του για οποιασδήποτε τροποποίηση στους όρους παρά μόνο να έχει δημοσιευμένους αυτούς που ισχύουν. Τέλος, οι τροποποιήσεις δεν ισχύουν για παραγγελίες που ήδη έχουν τοποθετηθεί.


Όροι λειτουργίας και παραγγελιών


Το ηλεκτρονικό κατάστημα παρέχει στους χρήστες του τη δυνατότητα πραγματοποίησης παραγγελιών 24 ώρες το 24ωρο 7 ημέρες την εβδομάδα μέσω του ιστοτόπου και μέσω τηλεφώνου στον αριθμό  215-5519556 (αστική χρέωση) καθημερινά 10:00 – 17:00 και Σάββατο 10:00 με 15:00. Σε αυτή την περίπτωση σας συμβουλεύουμε να έχετε σημειώσει από πριν τους κωδικούς των προϊόντων. Επίσης παρέχεται στον χρήστη η επιλογή τρόπου πληρωμής, τοποθεσίας αποστολής, καθώς και επιλογή τύπου παραστατικού (νόμιμη απόδειξη ή τιμολόγιο πώλησης).

Οι χρήστες-πελάτες είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για την αξιολόγηση και επιλογή των προϊόντων και υπηρεσιών που προσφέρονται από την ιστοσελίδα και το www.beautyinc.gr δεν φέρει καμία ευθύνη σε σχέση με την ορθότητα της επιλογής των χρηστών.

Η εταιρία “BEAUTY INC” γνωστοποιεί ότι η μεταφορά των εμπορευμάτων γίνεται μέσω των εταιρειών ταχυμεταφορών (courier) για λογαριασμό και με ευθύνη του πελάτη.

Γίνονται αποδεκτές παραγγελίες και εκτελούνται μόνο εντός της Ελλάδας. Παραδόσεις παραγγελιών πραγματοποιούνται καθημερινά εκτός Σαββάτου, Κυριακής και αργιών.
Οι τιμές που αναγράφονται είναι οι τελικές, δηλαδή συμπεριλαμβάνεται και ο Φ.Π.Α. Το www.beautyinc.gr  διατηρεί το δικαίωμα να μεταβάλλει τις τιμές χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση των πελατών. Σε κάθε περίπτωση ωστόσο, ο πελάτης κατά το χρόνο παραλαβής του προϊόντος που παρήγγειλε θα καταβάλλει το τίμημα, το οποίο αναγραφόταν κατά το χρόνο της παραγγελίας.

Στην “BEAUTY INC” λαμβάνουμε απευθείας τις εντολές αποστολής των παραγγελιών και προσπαθούμε να τις πραγματοποιήσουμε το συντομότερο δυνατό. Η παράδοση των παραγγελιών εξαρτάται από την προτεραιότητα τους και την τοποθεσία της αποστολής.

Η ελάχιστη παραγγελία αφορά προϊόντα αξίας 10€.

Με την ολοκλήρωση της παραγγελίας, ο πελάτης θα λαμβάνει αυτόματα e-mail από το www.beautyinc.gr  με την επιβεβαίωση της παραγγελίας καθώς και με το tracking number του δέματός του, προκειμένου να μπορεί να εντοπίσει ανά πάσα στιγμή που βρίσκεται το δέμα του.


Όροι Επιστροφών


Στη “BEAUTY INC” καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια, ώστε τα προϊόντα που παραλαμβάνετε, να βρίσκονται σε άριστη κατάσταση. Στην περίπτωση όμως, που επιθυμείτε να επιστρέψετε κάποιο προϊόν, ισχύουν οι παρακάτω όροι, όπως αυτοί ορίζονται, από το  Ν.2251/1994 (τροποποίηση 15-7-2015), περί προστασίας του καταναλωτή.

Ο πελάτης διατηρεί το δικαίωμα υπαναχώρησης, δηλ. το δικαίωμα να επιστρέψει τα προϊόντα που αγόρασε, εντός δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής, σύμφωνα με το Ν.2251/1994 (τροποποίηση 15-7-2015). Στην περίπτωση αυτή, επιβαρύνεται με το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων. Οι επιστροφές θα γίνονται δεκτές μόνο εφόσον τα προϊόντα που ο πελάτης επιθυμεί να επιστρέψει βρίσκονται στην ίδια ακριβώς κατάσταση στην οποία παρελήφθησαν, χωρίς δηλαδή να έχουν αποσφραγισθεί, χρησιμοποιηθεί, ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους και εφόσον περιλαμβάνονται τα σχετικά παραστατικά.

Πελάτες οι οποίοι δεν παραλαμβάνουν προϊόντα, τα οποία έχουν παραγγείλει, έχουν αποσταλεί με courier και έχουν επιστραφεί, δεν μπορούν να ξαναπαραγγείλουν από το www.beautyinc.gr παρά μόνο με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό της εταιρίας “BEAUTY INC” συν τα έξοδα αποστολής και επιστροφής της πρώτης αποστολής.

Σε περίπτωση αποστολής λανθασμένου προϊόντος, οφείλετε να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά στον αριθμό 215-5519556, είτε να συμπληρώσετε τη Φόρμα Επιστροφών όπως αυτή αναφέρεται στον παρακάτω σύνδεσμο http://www.beautyinc.gr/index.php?route=account/return/add.  Κατόπιν της διαπίστωσης και επιβεβαίωσης του λάθους, θα σας αποστέλλουμε την σωστή παραγγελία, χωρίς να επιβαρυνθείτε επιπλέον έξοδα αποστολής.

Το  www.beautyinc.gr δεν ευθύνεται για ελαττώματα ή κακή ποιότητα των προϊόντων τρίτων κατασκευαστών που διαθέτει στους πελάτες του, επειδή τα εμπορεύματα παραλαμβάνονται από τους προμηθευτές τους ή/και τους κατασκευαστές τους, συσκευασμένα σε κλειστά κουτιά. Σε περίπτωση ελαττωματικού ή προβληματικού προϊόντος, οφείλετε να επικοινωνήσετε με το www.beautyinc.gr στον τηλεφωνικό αριθμό 215-5519556, είτε να συμπληρώσετε τη Φόρμα Επιστροφών, όπως αυτή αναφέρεται στον παρακάτω σύνδεσμο http://www.beautyinc.gr/index.php?route=account/return/add  και από τη στιγμή που δεν είναι δική σας υπαιτιότητα θα αντικατασταθεί το προβληματικό προϊόν.

Σε περίπτωση επιστροφής των προϊόντων, η επιστροφή των χρημάτων που αντιστοιχεί στα προϊόντα που παρήγγειλε ο πελάτης, θα ολοκληρωθεί εντός δεκατεσσάρων (14) ημερών από την ημερομηνία που το  www.beautyinc.gr  θα παραλάβει τα επιστραφέντα προϊόντα. Η επιστροφή θα γίνει με πίστωση του τραπεζικού λογαριασμού του πελάτη, τον οποίο θα γνωστοποιήσει στην εταιρία μας έγκαιρα και εγγράφως.

Σε κάθε περίπτωση, όσον αφορά το δικαίωμα υπαναχώρησης, ο πελάτης οφείλει να ενημερώσει την εταιρία, σχετικά με το επιστρεφόμενο προϊόν, είτε μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας στο 215-5519556, είτε συμπληρώνοντας τη Φόρμα Επιστροφών, όπως αυτή αναγράφεται στον άνωθεν σύνδεσμο.


Πνευματικά δικαιώματα


Η ιστοσελίδα www.beautyinc.gr είναι ο επίσημος διαδικτυακός τόπος της  ελληνικής εταιρείας με διακριτικό τίτλο “BEAUTY INC”. Όλο το περιεχόμενο που αναρτάται από την εταιρεία, ονόματα, κείμενα, εικόνες, φωτογραφίες, κείμενα, εμπορικά λογότυπα και γραφιστικά, αποτελούν διακριτικά γνωρίσματα αποκλειστικής ιδιοκτησίας του ηλεκτρονικού καταστήματος και προστατεύονται από την ελληνική και διεθνή Νομοθεσία περί Προστασίας Πνευματικών Δικαιωμάτων και Αθέμιτου Ανταγωνισμού.


Υποχρεώσεις Χρήστη


Ο πελάτης είναι υποχρεωμένος να διαβάσει τους όρους χρήσης πριν εγγραφεί στο ηλεκτρονικό κατάστημα www.beautyinc.gr και πριν από την πραγματοποίηση παραγγελιών. Ο πελάτης θεωρείται πως έχει αποδεχτεί ανεπιφύλακτα του όρους χρήσης στην περίπτωση χρήσης των υπηρεσιών του ιστοτόπου.

Επίσης οι χρήστες αποδέχονται:
1. Να μην χρησιμοποιούν τον ιστότοπο www.beautyinc.gr για την αποστολή, δημοσίευση ή μετάδοση με οποιοδήποτε τρόπο περιεχομένου που είναι παράνομο, όπως υλικό το οποίο περιέχει ιούς λογισμικού ή οποιουσδήποτε άλλους κώδικες, αρχεία ή προγράμματα που έχουν σχεδιαστεί με σκοπό την διακοπή, την πρόκληση βλάβης, την καταστροφή ή τον εξοπλισμό της λειτουργίας οποιουδήποτε λογισμικού ή υλικού υπολογιστών  και προκαλεί παράνομη προσβολή και βλάβη στο ηλεκτρονικό κατάστημα και στην εταιρεία “BEAUTY INC” ή σε οποιοδήποτε τρίτο πρόσωπο.

2. Να μην προσβάλουν την ηθική, την ανηλικότητα και τις κοινωνικές αξίες.

3. Να μην παραβιάζουν το προσωπικό απόρρητο και να μην αναπαράγεται περιεχόμενο που εκφράζει εθνικές, φυλετικές και άλλες διακρίσεις.


Περιορισμός Ευθύνης


Το προσωπικό του ιστοτόπου www.beautyinc.gr καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια να παρέχει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας. Ο ιστότοπος και η εταιρεία “BEAUTY INC” δεν παρέχουν καμία εγγύηση πώς δεν θα υπάρξουν λάθη ή διακοπές στις υπηρεσίες τους.

Επιπλέον, ενώ έχει καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια για την φωτογραφική απεικόνιση των προϊόντων ο πελάτης οφείλει να επαληθεύει αυτές τις πληροφορίες από τις επίσημες ιστοσελίδες των κατασκευαστών. Ο ιστότοπος και η εταιρεία “BEAUTY INC”  δεν παρέχουν καμία εγγύηση για την ορθότητα της χρωματικής απεικόνισης των προϊόντων, καθώς αυτή ενδέχεται να εμφανίζεται διαφορετικά από χρήστη σε χρήστη ανάλογα με την ρύθμιση της οθόνης του.

Ο ιστότοπος και η εταιρεία “BEAUTY INC”  δεν παρέχουν καμία εγγύηση για την διαθεσιμότητα των προϊόντων, καθώς αυτή επηρεάζεται από παράγοντες τόσο του εθνικού όσο και του διεθνούς εμπορίου. Ευθύνη της εταιρείας είναι η έγκαιρη ενημέρωση των πελατών της περί της μη διαθεσιμότητας.

Ο ιστότοπος και η εταιρεία “BEAUTY INC”  δεν ευθύνονται για καθυστερήσεις στην εκτέλεση των παραγγελιών βασισμένες σε λόγους ανωτέρας βίας όπως φυσικές καταστροφές, απεργίες κ.τ.λ.

Ο ιστότοπος και η εταιρεία “BEAUTY INC”  δεν παρέχουν καμία εγγύηση για τυχόν ανακρίβειες των πληροφοριών των προϊόντων καθώς αυτές παρέχονται από τις κατασκευάστριες ή διακινήτριες εταιρείες.

Ο ιστότοπος και η εταιρία “BEAUTY INC” αναζητούν για τους πελάτες τους τις πιο συμφέρουσες τιμές των εκάστοτε προϊόντων, συνεργαζόμενοι με εμπόρους από όλη την Ευρώπη, και γι΄αυτό σε σπάνιες περιπτώσεις, η συσκευασία των προϊόντων ενδέχεται να είναι διαφορετική, από την αντίστοιχη που κυκλοφορεί στην ελληνική αγορά. Τα προϊόντα μας όμως διαθέτουν ακριβώς την ίδια ποσότητα (mL ή gr), έχουν τα ίδια ποιοτικά χαρακτηριστικά και υπόκεινται στους ίδιους κανονισμούς συμμόρφωσης της Ευρωπαϊκής Ένωσης, με τα αντίστοιχα προϊόντα.

Οι πληροφορίες που περιέχονται σε αυτό το δικτυακό χώρο συγκεντρώθηκαν και ελέχθησαν με μεγάλη προσοχή. Η εταιρία μας, δεν ευθύνεται και δε δεσμεύεται για την ενημερότητα, την ακρίβεια και / ή την ποιότητα των πληροφοριών αυτών και για τυχόν λάθη που οφείλονται σε παραδρομή κατά την καταχώρηση των δεδομένων στο ηλεκτρονικό κατάστημα.

Η χρήση αυτού του δικτυακού τόπου και η λήψη πληροφοριών γίνεται με δική σας ευθύνη. Η εταιρία “BEAUTY INC”  δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε βλάβη, ειδικότερα σε αρχεία δεδομένων, σε μηχανήματα ή λογισμικό του χρήστη, που προκύπτει από μία τέτοια ενέργεια.

Σε καμία περίπτωση η εταιρία “BEAUTY INC” δεν ευθύνεται αστικά ή ποινικά για οποιαδήποτε ζημία, η οποία ενδεικτικά και όχι περιοριστικά, συνίσταται σε απώλεια κερδών, δεδομένων, χρηματική ικανοποίηση κλπ που τυχόν θα υποστεί επισκέπτης του ηλεκτρονικού καταστήματος ή τρίτος από αιτία που έχει σχέση με τη λειτουργία ή μη ή/και τη χρήση του διαδικτυακού τόπου ή/και σε αδυναμία παροχής υπηρεσιών ή/και προϊόντων ή/και πληροφοριών.


Ασφάλεια Προσωπικών Δεδομένων και Στοιχείων Συναλλαγών


Το ηλεκτρονικό κατάστημα www.beautyinc.gr λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα, με τις πιο σύγχρονες μεθόδους, για την ασφαλή περιήγηση στον ιστότοπο και την διασφάλιση του απορρήτου των προσωπικών δεδομένων των χρηστών και των στοιχείων συναλλαγών.

Η εξασφάλιση της αναγνώρισης των χρηστών γίνεται μέσω του κωδικού εισόδου (username ή e-mail) και του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password), τα οποία ανήκουν στα προσωπικά στοιχεία πρόσβασης και πρέπει να είναι γνωστά μόνον από τον συγκεκριμένο χρήστη. Η διαρροή αυτών των στοιχείων ή η απώλεια τους πρέπει να δηλώνεται άμεσα στο προσωπικό του www.beautyinc.gr  καθώς το ηλεκτρονικό κατάστημα δεν ευθύνεται για την χρήση από μη εξουσιοδοτημένο άτομο.

Στον ιστότοπο τηρείται το απόρρητο μεταφοράς προσωπικών δεδομένων και συναλλαγών, τα οποία προστατεύονται από τη μέθοδο κρυπτογράφησης SSL (Secure Sockets Layer). Έτσι, η πληροφορία προς μετάδοση είναι προσβάσιμη μόνο στα εξουσιοδοτημένα μέλη και είναι ακατανόητη σε κάποιον τρίτο. Όπου χρησιμοποιείτε προσωπικά στοιχεία όπως όνομα, επώνυμο, διεύθυνση, τηλέφωνο, e-mail, αυτά κρυπτογραφούνται και προστατεύονται με αυτό τον τρόπο.

Όλες οι πληροφορίες που επεξεργάζεται η εταιρεία μας είναι αναγκαίες, για την γρήγορη και σωστή εξυπηρέτηση των πελατών της και εμπιστευτικές, καθώς ισχύουν οι βασικές αρχές που διέπουν και τις κλασσικές συναλλαγές. Ως εγγεγραμμένος χρήστης έχετε το δικαίωμα αλλαγής των Κωδικό Εισόδου, Κωδικό ασφαλείας, των προσωπικών σας πληροφοριών καθώς και το δικαίωμα διαγραφής σας από το ηλεκτρονικό κατάστημα επικοινωνώντας μαζί μας στο 215-5519556 ή στέλνοντας email με το αίτημά σας στο info@beautyinc.gr.

Μόνο εξουσιοδοτημένοι υπάλληλοι του www.beautyinc.gr έχουν πρόσβαση στις πληροφορίες των χρηστών και των συναλλαγών τους και την διεκπεραίωση των παραγγελιών. Επίσης τα στοιχεία αυτά δεν αποκαλύπτονται εάν δεν υπάρχει γραπτή συγκατάθεση του χρήστη ή αιτηθούν με δικαστική εντολή από τις αρχές.

Στον ιστότοπο www.beautyinc.gr χρησιμοποιούμε «cookies», μια τεχνολογία που αποθηκεύει δεδομένα στον υπολογιστή σας χρησιμοποιώντας τις λειτουργικές δυνατότητες του προγράμματος περιήγησης διαδικτύου σας (browser). Τα Cookies σε καμία περίπτωση δεν προκαλούν βλάβες στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές των χρηστών ούτε και στα αρχεία που φυλάσσονται σε αυτούς. Οι πληροφορίες που αποθηκεύονται στα cookies χρησιμοποιούνται για σκοπούς αναγνώρισης. Αυτό μας επιτρέπει να λειτουργήσουμε στην Ιστοσελίδα μας κατά τρόπο αποδοτικό την υπηρεσία που προσφέρουμε και να παρακολουθούμε την συμπεριφορά των επισκεπτών του Ιστοτόπου.