Σχετικά με εμάς

Σχετικά με εμάς


Σας καλωσορίζουμε στο Beautyinc.gr, το ελληνικό online store διάθεσης καλλυντικών και προΐόντων μακιγιάζ υψηλής ποιότητας.Είμαστε μια ελληνική εταιρία, που στόχος της είναι να συνδυάσει την παροχή γνωστών και αξιόπιστων καλλυντικών με τις ανταγωνιστικότερες τιμές της αγοράς.

Βασιζόμενοι στη φιλοσοφία ποιότητα-καινοτομία-value for money, προσπαθούμε να σας προσφέρουμε καλλυντικά από εταιρίες καταξιωμένες στο διεθνή χώρο και ταυτόχρονα να σας φέρουμε σε αποκλειστικότητα νέα και πρωτοποριακά προΐόντα, όλα συνδυασμένα στις χαμηλότερες τιμές!

Στόχος μας είναι η άριστη εξυπηρέτηση των πελατών μας και η δημιουργία μίας σχέσης εμπιστοσύνης με το site μας. Επιθυμούμε να μετατρέψουμε τις αγορές σας σε μία ευχάριστη εμπειρία, με έναν απλό και πρακτικό τρόπο.Η περιήγηση στο online store μας είναι εύκολη και απολαυστική και τα προϊόντα θα έρθουν σπίτι σας σε διάστημα 1-2 ημερών από την στιγμή που ολοκληρώνετε την παραγγελία σας.

Όλα τα προΐόντα μας είναι 100% γνήσια και αυθεντικά,παραλαμβάνονται με πιστοποιητικά γνησιότητας, με αριθμούς παραγωγής και υπόκεινται στους  κανονισμούς συμμόρφωσης  της Ευρωπαΐκής Ένωσης.


Για οποιαδήποτε διευκρίνηση ή απορία, είμαστε πάντα στη διάθεση σας στο τηλέφωνο 215-5519556 και στο
e-mail μας info@beautyinc.gr .


Σας  ευχαριστούμε για την προτίμησή σας και σας ευχόμαστε μία απολαυστική και ευχάριστη περιήγηση στον κόσμο της ομορφιάς!