Βάλε την άνοιξη στα νύχια σου!

Posted by BEAUTY 04/04/2018 0 Comment(s)

 

Άνοιξη. Η εποχή που μας βρίσκει στο μεταίχμιο μεταξύ ήλιου και συννεφιάς, χειμώνα και καλοκαιριού , αλλά κυρίως μας ταλανίζει το αιώνιο δίλημμα μεταξύ σκούρων και ζωηρών αποχρώσεων. 
Αναζωογονούμε τη διάθεση και την αυτοπεποίθηση μας και τη φτάνουμε… στα άκρα ακολουθώντας τις τάσεις της εποχής: 

 

1. It’s ultraviolet

 

 

 

Το σκοτεινό μωβ του χειμώνα δίνει τη σκυτάλη σε πιο φωτεινές αποχρώσεις του χρώματος. Από το ρομαντικό λιλά που είναι μία ασφαλής επιλογή ως το εκκεντρικό έντονο μωβ, το μόνο βέβαιο είναι πως τα άκρα μας δε θα περνάνε απαρατήρητα.  

 

2. Electric blue

 

 

 

                                                                                            
Το ζωηρό electric μπλε αποτελεί κυρίαρχη τάση στον κόσμο της μόδας τους τελευταίους μήνες.  Τώρα, εκτός από την εισβολή του στις ενδυματολογικές μας επιλογές, μπαίνει δυναμικά και στα νύχια μας. 

 

 

3. Red red wine

 

 

 


Το κλασικό κόκκινο συνδυάζει διαχρονικότητα και κομψότητα, χωρίς όμως να υστερεί σε ένταση και δυναμισμό.  Μην ξεχάσετε όμως την εφαρμογή ενός top coat προκειμένου να αναδειχθεί η έντονη απόχρωση του και να αποφευχθεί η εικόνα του ξεθωριασμένου. 

 

 

4. Go nude

 

 

 

 

Οι ανοιξιάτικες τάσεις έχουν μεριμνήσει και για τις λιγότερο τολμηρές , δίνοντας μία θέση στο αγαπημένο ‘γυμνό’ χρώμα που είναι πάντα επίκαιρο και αποδεικνύει πως η ομορφιά βρίσκεται στην απλότητα.

 

 

5. Metallic

 

 


 

 

Η τάση που επικράτησε τον χειμώνα συνεχίζει δυναμικά και την εποχή αυτή, δημιουργώντας ένα glam αποτέλεσμα. Επιλέξτε ροζ και γαλάζιο χρώμα σε μεταλλικές αποχρώσεις για ένα πιο ανάλαφρο και ανοιξιάτικο αποτέλεσμα. 

 

Όποιο trend κι αν επιλέξετε να ακολουθήσετε αυτή την Άνοιξη, μην ξεχνάτε πως μπορείτε να βρείτε μια μεγάλη ποικιλία από υπέροχα βερνίκια νυχιών Εδώ!

 

Από τη Νάνσυ Πολυδώρου

Guest Blogger @ Beauty Inc.™