Ψεύτικες Βλεφαρίδες: Do’s και Dont’s

Posted by Ειρήνη 05/06/2019 0 Comment(s)

 

 

Αφού μάθαμε στο προηγούμενο άρθρο πως θα τοποθετήσουμε σωστά τις βλεφαρίδες ήρθε η ώρα για μερικά μικρά μυστικά που θα κάνουν την διαφορά και θα διευκολύνουν την τοποθέτησή τους αλλά και θα σας βγάλουν από την δύσκολη θέση για τυχόν λάθη! 

 

 

DO'S:


 

 

Κάθε φορά φροντίστε να χτενίζετε τις δικές σας βλεφαρίδες ώστε να υποδεχτούν πιο εύκολα τις ψεύτικες!

 


 

 

Για την διαδικασία της αφαίρεσης ξεκινήστε με άφθονο νερό και γαλάκτωμα ντεμακιγιάζ ή το ειδικό αφαιρετικό κόλλας που θα βρεις Εδώ! Μην χρησιμοποιείτε απευθείας pon pon ή βαμβάκι καθώς ενδέχεται να κολλήσει χνούδι πάνω τους.

 

Διατηρήστε πάντα μέσα στην συσκευασία τους τις βλεφαρίδες ώστε να αποφεύγεται η επαφή με τυχόν σκόνες που θα εμποδίσουν την σωστή τοποθέτηση πάνω στις φυσικές δικές σας. 

 

Φροντίστε  τα προϊόντα που θα επιλέξετε να είναι αναγνωρισμένα και η κόλλα στη συσκευασία της αεροστεγώς κλεισμένη!

 


 

Όσο πιο εύκαμπτες είναι οι βλεφαρίδες τόσο πιο ομοιόμορφα ''δένουν''με τις δικές σας!


DΟΝΤ'S:

 

Μην τρίβετε ποτέ τα μάτια σας!

 

 

Μην κοιμόσαστε με τις βλεφαρίδες! Ξέρουμε όλες πόσο δύσκολο είναι μετά από ώρες  η διαδικασία του ντεμακιγιάζ! Μην το αμελείτε όμως ποτέ!


 

Μην υπερ-χρησιμοποιείτε το eye lash curler! 10 δευτερόλεπτα είναι σωστά για να σας δώσουν το σωστό αποτέλεσμα  χωρίς να επιβαρύνετε τις δικές σας

      
 Κάντε την διαφορά και δώστε άλλη διάσταση στο βλέμμα σας! Επιλέξτε αυτή που ταιριάζει στο δικό σας στυλ και κάντε την πιο απλή σας εμφάνιση ξεχωριστή! 

 

από την Ειρήνη Γρούμπα