Μακιγιάζ στο Γυμναστήριο!

Posted by POLI 16/05/2019 0 Comment(s)

 

Κορίτσια το καλοκαίρι είναι προ των πυλών!

 

Οι επισκέψεις μας στο γυμναστήριο έχουν ήδη πυκνώσει!

 

Το style όμως δεν μας εγκαταλείπει ποτέ! Μας ακολουθεί και μέσα στις αίθουσες του γυμναστηρίου, στα όργανα, στη yoga, στις pilates, παντού!

 

Το μακιγιάζ είναι αναπόσπαστο κομμάτι του εαυτού μας και του προσωπικού μας style!

 

 

Προσέξτε όμως τις υπερβολές και φροντίστε να είστε διακριτικά και κομψά περιποιημένη ακόμα και στη γυμναστική σας!

 

Ακολουθήστε τα παρακάτω εύκολα βήματα και θα με θυμηθείτε:

 

Ξεκινήστε απλώνοντας μια cc cream στην απόχρωση της επιδερμίδας σας. Σας προσφέρει την κάλυψη που θέλετε χωρίς να “βαραίνει” το πρόσωπο σας και σας δίνει ένα φυσικό αποτέλεσμα.

 

Περάστε τα φρύδια σας με ένα gel φρυδιών ανάλογα με την απόχρωση που επιθυμείτε. Αν έχετε πιο λεπτά φρύδια τονίστε τα διακριτικά με ένα gel που περιέχει χρώμα, αλλιώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το ανάλογο προϊόν σε translucent (διάφανη) σύνθεση.

 

Μπορείτε να βάλετε ταμποναριστά λίγο από το αγαπημένο σας concealer στα σημεία που θέλετε να φωτίσετε -κυρίως κάτω από τα μάτια-και προτιμήστε αδιάβροχα προϊόντα για πιο safe αποτέλεσμα.

 

Ακολουθεί η mascara, που αποτελεί αναπόσπαστο μέρος του μακιγιάζ. Κάντε μόνο ένα πέρασμα με την αγαπημένη σας mascara. Ιδανικά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αδιάβροχη σύνθεση, αλλά αν αγαπάτε το χρώμα μην διστάσετε να κάνετε τη διαφορά!!!

 

 

Απλώστε λίγο bronzer στα ζυγωματικά σας και περιμετρικά στο μέτωπο σας, στο ύψος των μαλλιών για να δημιουργήσετε μια φυσική ηλιοκαμένη όψη και να "μπείτε” στο καλοκαιρινό κλίμα!

 

Και τέλος δώστε στα χείλη σας μια ζουμερή, φυσική απόχρωση με ένα lip-balm με χρώμα για καλύτερη ενυδάτωση. Προτιμήστε nude μπεζ και ροζ αποχρώσεις για ένα κομψό και διακριτικό natural look και είστε έτοιμες!

 

 

Και μην ξεχνάτε να πίνετε άφθονο νερό για την σωστή ενυδάτωση του οργανισμού σας!!!!

από την Πόλυ Βόγλη