Φρύδια & σχήμα προσώπου

28/11/2017 0 Comment(s)

 

Άλλοτε η μόδα το θέλει πιο φαρδύ…άλλοτε πιο λεπτό…Σε κάθε περίπτωση το σχήμα που θα δώσουμε στα φρύδια μας είναι από τα πιο κομβικά σημεία της εμφάνισης μας, αφού ένα λάθος φρύδι μπορεί να «αλλοιώσει» το βλέμμα μας και την έκφραση συνολικά των ματιών μας!

 

Πάμε να δούμε λοιπόν, ποιό είναι το ιδανικότερο σχήμα φρυδιού ανά περίπτωση!

 

 

1. Οβάλ

 

Ας ξεκινήσουμε με το οβάλ πρόσωπο! Η συγκεκριμένη περίπτωση είναι η πιο απλή, αφού ένα γεμάτο σχετικά φρύδι με ένα μικρό τόξο είναι ιδανικό για να τονίσει το βλέμμα.

 

 

2. Σχήμα Διαμάντι

 

Στην περίπτωση που έχουμε πρόσωπο «διαμάντι» καλό θα ήταν το τόξο μας να έχει καμπύλη, αφού αυτό βοηθά σε ένα πιο συμμετρικό και αρμονικό αποτέλεσμα στα χαρακτηριστικά και τις γωνίες του προσώπου μας.

 

 

3. Στενόμακρο

 

Ένα μακρύ πρόσωπο κολακεύεται ιδιαίτερα με ένα σχετικά ίσιο φρύδι και πιο απαλό τόξο, διότι αυτό ακριβώς εντείνει το φάρδος στο πρόσωπο. Καλό θα ήταν να μην επιλέξεις τα έντονα και ψηλά τόξα, διότι θα κάνουν το πρόσωπό σου να φαίνεται πιο λεπτό.

 

 

4. Στρογγυλό

 

Πάμε σε μια ιδιαίτερη κατηγορία που αγαπώ και αυτή είναι τα στρογγυλά πρόσωπα! Σε αυτήν την περίπτωση ιδανικό είναι το σχετικά ίσιο και γεμάτο φρύδι με το τόξο προς το τέλος!

 

 

5. Τετράγωνο

 

Στην περίπτωση που έχετε τετράγωνο πρόσωπο, ένα λεπτό σχετικά φρύδι με έντονο τόξο δίνει την ψευδαίσθηση, ότι έχετε ένα πιο μακρύ πρόσωπο, κάτι που επιφέρει μια οπτική συμμετρία!

 

 

6. Σχήμα Καρδιάς

 

Και θα κλείσουμε με το πρόσωπο σε σχήμα καρδιάς! Εδώ θέλουμε ένα φρύδι σχετικά παχύ και φαρδύ αλλά με πιο ήσυχο και μαλακό τόξο το οποίο εξισορροπεί ένα λίγο πιο μακρύ σαγόνι.  

 

Σε κάθε περίπτωση να θυμάσαι πως η πρώτη φίλη σου για να σε καθοδηγήσει σωστά είναι η αισθητικός σου, η οποία θα σου δώσει το αρχικό σωστό σχήμα. Στη συνέχεια, η συντήρηση των φρυδιών σου θα γίνει εύκολη υπόθεση χάρη στα κατάλληλα προϊόντα μακιγιάζ. Σύμμαχος σου γίνεται το μολύβι, η μάσκαρα φρυδιών, το pomade, τα πολυχρηστικά kit και πολλά άλλα προϊόντα που θα αναδείξουν και θα τονίσουν το σχήμα του φρυδιού σου!

 

Μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα σε μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων για τα φρύδια σου Εδώ! 

 

Σας γλυκοφιλώ