Φρύδια: Ανάδειξέ τα!

Posted by Kallia 27/11/2016 0 Comment(s)

Έντονα, γεμάτα και πυκνά φρύδια! Το σχήμα φρυδιών που λάνσαρε η Cara Delevingne έμελλε να γίνει μία από τις πιο καυτές τάσεις στο χώρο του μακιγιάζ! Το μοντέλο και beauty icon απενεχοποίησε τα έντονα φρύδια, δείχνοντας τo δρόμο για ένα νέο trend..που πλέον καθιερώθηκε!

Τα χοντρά και πυκνά φρύδια μας αρέσουν γιατί χαρίζουν ένα πιο ατημέλητο και φυσικό look! Αισθητικοί και make-up artists υποστηρίζουν πως τα γεμάτα και επιμελώς ατημέλητα φρύδια, μπορούν να μας κάνουν να δείξουμε νεότερες. Τα πυκνά και λιγότερο βγαλμένα φρύδια πλαισιώνουν τα μάτια και δικαιωματικά χαρακτηρίστηκαν ως η “κορνίζα” του προσώπου. Τονίζοντας τα φρύδια και δίνοντας τους ισχυρό και και δυναμικό σχήμα, πετυχαίνουμε να τραβήξουμε την προσοχή στην περιοχή των ματιών και το βλέμμα. Με τη χρήση των κατάλληλων προϊόντων μακιγιάζ, μπορούμε να αποκτήσουμε γεμάτα φρύδια και να μεταμορφώσουμε την εικόνα του προσώπου μας σε λίγες μόνο κινήσεις!

Σκιές Φρυδιών


 
Έχουν πουδρένια υφή και είναι ιδανικές για να γεμίσουμε τα κενά στα φρύδια.

 

Μολύβια Φρυδιών


 

Τα χρησιμοποιούμε για να επιμηκύνουμε τα φρύδια μας ή για να τα γεμίσουμε (με μαλακές κινήσεις για να βγει πιο φυσικό το αποτέλεσμα).

 

Μάσκαρα Φρυδιών


Δαμάζει τα φρύδια και τους δίνει ένα ελαφρύ χρωματισμό. Είναι εύκολη στη χρήση και γι' αυτό μπορούμε να την έχουνε στη τσάντα μας, για περιποιημένα φρύδια..στο λεπτό!
 

Highlighter
To απλώνουμε στο κόκκαλο του φρυδιού για να φωτίσουμε την περιοχή και να αναδείξουμε περισσότερο το σχήμα των φρυδιών.
Tip: To highlighter ανορθώνει το σχήμα των φρυδιών μας, κάνοντας τα να δείχνουν πιο ανασηκωμένα!
 

Κερί -Τζελ Φρυδιών


Ως τελευταίο βήμα για την ολοκλήρωση του μακιγιάζ των φρυδιών, το κερί ή τζελ φρυδιών έρχεται για να φιξάρει το αποτέλεσμα. Είναι απαραίτητο, γιατί εξασφαλίζει ότι οι τρίχες και το μακιγιάζ θα παραμείνουν σταθερά στη θέση τους για πολλές ώρες!

Απόκτησε κι εσύ έντονα και γεμάτα ΦΡΥΔΙΑ ΕΔΩ!!
 από την Κάλλια Πολυδώρου
Hostess - Blogger @ BEAUTY INC.

Ετικέτες: frydia eyebrows shape makeup makigiaz