Φρέσκο καθημερινό μακιγιάζ σε 5 μόλις λεπτά!

26/01/2018 0 Comment(s)

 

Η αλήθεια είναι πως κάθε χρόνο αυτή την περίοδο, μετά τους τρελούς εορταστικούς ρυθμούς και τις extra glam εμφανίσεις, έχουμε την ανάγκη για πιο "ήσυχα" και απλά look μακριά από έντονα glitter και ιδιαίτερες λάμψεις!


Γενικότερα εάν παρατηρήσουμε τις επιλογές μας στο στυλιστικό κομμάτι, σε χτενίσματα αλλά και make up looks την περίοδο μετά τις γιορτές των Χριστουγέννων, είναι πολύ πιο απλές, cozy και θέλουμε να μας προσφέρουν σίγουρα έναν αέρα φρεσκάδας!


Για σήμερα λοιπόν σας ετοίμασα ένα mini make up tutorial για το πιο safe, απλό και φρέσκο καθημερινό Look, ιδανικό για όλες τις ηλικίες, το οποίο μπορούμε να ετοιμάσουμε σε 5 λεπτά!

 

 

Step 1

 

Πάντα σε απόλυτα καθαρή και καλά ενυδατωμένη επιδερμίδα εφαρμόζουμε την αγαπημένη μας ΒΒ cream,  η οποία θα μας χαρίσει φροντίδα και ομοιομορφία στο πρόσωπο, χωρίς να έχουμε ένα βαρύ αποτέλεσμα.

 

 

Step 2

 

Εάν είναι απαραίτητο και χρειαζόμαστε κάλυψη κάτω από τα μάτια, εφαρμόζουμε το αγαπημένο μας concealer.

 

 

Step 3

 

Περνάμε με ένα πινέλο πούδρας κυρίως στη ζώνη Τ μια μικρή ποσότητα διάφανης setting πούδρας,ώστε να έχουμε ένα πιο ματ αποτέλεσμα αλλά και για να μην εμφανίσουμε άμεσα τυχόν λιπαρότητα.

 

 

Step 4

 

Εφαρμόζουμε το αγαπημένο μας ρουζ σε μια πιο φυσική απόχρωση ("στο χρώμα της υγείας").

 

 

 

Step 5

 

Στα μάτια μας επιλέγουμε να χρησιμοποιήσουμε σε όλο το κινητό βλέφαρο μια ματ μπεζ σκιά και αν θέλουμε να δώσουμε λίγο βάθος στο βλέμμα μας, εφαρμόζουμε μια απαλή καφέ ματ σκιά στην κόγχη. Μια στρώση από την αγαπημένη μας μάσκαρα φυσικά για ένα φρέσκο Look, μακριά από "χτισμένες" βλεφαρίδες!

 

 

Step 6

 

Εφαρμόζουμε μάσκαρα φρυδιών για ένα πιο φυσικό look.

 

 

Step 7

 

Ένα balm σε μια ροδαλή απόχρωση, που θα δίνει ένα φυσικό ροζ χρώμα στα χείλη μας είναι ιδανικό, γιατί αφενός μεν θα έχουμε άμεση ενυδάτωση, αφετέρου δε αποκτούμε ένα απαλό, διακριτικό, σχεδόν φυσικό χρώμα,  σαν...να έχουμε δαγκώσει ελαφρώς τα χείλη μας!


Μη ξεχνάς πως μπορείς να βρεις προϊόντα από όλες τις κατηγορίες μακιγιάζ και να επιλέξεις αυτό που πραγματικά θέλεις μέσα από μια τεράστια ποικιλία προϊόντων ομορφιάς, Εδώ!

 


Σας γλυκοφιλώ,