Ψεύτικες Βλεφαρίδες: Πώς να πετύχετε επαγγελματικό αποτέλεσμα

Posted by Kallia 27/11/2015 0 Comment(s)

Οι πλούσιες και ογκώδεις βλεφαρίδες αποτελούν το βασικό συστατικό για έντονο βλέμμα! Γι' αυτό πέρα από τη μάσκαρα που χρησιμοποιούμε καθημερινά στο μακιγιάζ μας, όταν θέλουμε να χαρίσουμε extra ένταση τοποθετούμε ψεύτικες βλεφαρίδες! Οι ψεύτικες βλεφαρίδες θα ενισχύσουν την πυκνότητα των φυσικών μας, θα αυξήσουν το μήκος τους και θα τις δείξουν πιο πλούσιες! Παρακάτω θα βρείτε τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσουμε και τα αξεσουάρ που θα χρειαστούμε, για την σωστή τους τοποθέτηση, ώστε να μη ξχωρίζουν από τις φυσικές μας.

 

1.Σωστή Προετοιμασία

 

 


Το πρώτο και πιο βασικό κομμάτι είναι η επιλογή των "σωστών" βλεφαρίδων. Ανάλογα με το αποτέλεσμα που επιθυμούμε, θα πρέπει να επιλέξουμε τις κατάλληλες βλεφαρίδες. Πυκνές βλεφαρίδες που θα δώσουν ένταση στο βλέμμα μας, αραιές για πιο φυσικό look και χρωματιστές ή με glitter για ειδικές περιστάσεις και ξεχωριστές εμφανίσεις!


Επίσης, ένα ψαλίδι (eye lash curler) για τις βλεφαρίδες μας είναι απαραίτητο, καθώς θα τους δώσει κλίση και θα τις κάνει πιο καμπυλωτές.
Πολύ σημαντικό tip είναι οι βλεφαρίδες που θα επιλέξουμε να ταιριάζουν στο μήκος των φυσικών μας βλεφαρίδων, να μην είναι δηλαδή πολύ μεγάλες. Χρησιμοποιώντας ένα ψαλιδάκι, τις κόβουμε και τις φέρνουμε στο επιθυμητό μέγεθος!

 

2. Τοποθέτηση ΒλεφαρίδωνΤοποθετούμε μία μικρή ποσότητα από την ειδική κόλλα πάνω στη βλεφαρίδα και αφήνουμε να στεγνώσει για περίπου 30 δευτερόλεπτα.
Ο πιο εύκολος τρόπος για την τοποθέτησή τους, είναι να τις κρατήσουμε με ένα τσιμπιδάκι φρυδιών, αφού μας επιτρέπει λεπτούς χειρισμούς.
Ξεκινώντας από την εξωτερική γωνία του ματιού, τοποθετήστε προσεκτικά τη βλεφαρίδα, κοντά στο βλέφαρο του ματιού σας. Πιέζοντας ελαφριά με τα δάχτυλά σας εξασφαλίζετε πιο σταθερό αποτέλεσμα.

 

3. Ολοκληρωμένο ΑποτέλεσμαΕφαρμόστε eyeliner ή μολύβι ματιών, που εκτός από ένταση στο βλέμμα σας, θα καλύψει και την κόλλα σε περίπτωση που φαίνεται.
Τελευταίο βήμα είναι η μάσκαρα. Απλώστε δύο-τρεις στρώσεις και αποκτήστε το πιο σαγηνευτικό βλέμμα!

 

Εντυπωσιάστε μόνο με ένα βλέμμα!

 


από την Κάλλια Πολυδώρου
Hostess - Blogger @ BEAUTY INC.