Τα 5 Καλλυντικά για Γρήγορο Μακιγιάζ

Posted by BEAUTY 21/10/2015 0 Comment(s)

Όλες οι γυναίκες θέλουμε να αφιερώνουμε χρόνο στο μακιγιάζ μας και να επενδύουμε σε περισσότερα καλλυντικά και προΐόντα μακιγιάζ. Στην καθημερινότητα μας όμως που οι ρυθμοί είναι πιο έντονοι, ο διαθέσιμος χρόνος για το μακιγιάζ είναι ελάχιστος. Παρακάτω θα βρείτε τα 5 βασικά είδη μακιγιάζ, με τα οποία μπορείτε να πετύχετε ένα γρήγορο και εύκολο look, αφιερώνοντας μόνο 10' από το χρόνο σας!

 

1. CC / ΒΒ Cream
 
Μία BB (Blemish Balms) ή CC Cream (Color Correcting Cream) έχει διπλό όφελος για την επιδερμίδα σας! Θα ενυδατώσει το δέρμα σας και ταυτόχρονα θα προσφέρει ελαφριά κάλυψη σε ατέλειες και κοκκινίλες. Αν θέλετε επιπλέον κάλυψη, μπορείτε να την σετάρετε με μία πούδρα, που θα χαρίσει και μεγαλύτερη διάρκεια στο αποτέλεσμα.

 

 

2. Ρουζ / Bronzer

Το επόμενό μας βήμα είναι να "ζεστάνουμε" λίγο το πρόσωπό μας. Για να δώσετε φρέσκο και υγιές χρώμα στα ζυγωματικά σας, χρησιμοποιείστε ένα ρουζ σε παλ απόχρωση. Εναλλακτικά, μπορείτε να εφαρμόσετε το bronzer σας, που θα χαρίσει μία υγιή λάμψη στο πρόσωπό σας!

 

 

3. Μάσκαρα

Το πιο βασικό προΐόν μακιγιάζ για λαμπερό βλέμμα! Μία μάσκαρα θα τονίσει τα μάτια σας, χωρίς όμως να προσθέσει υπερβολή στο μακιγιάζ σας. Για πιο φυσικό αποτέλεσμα, απλώστε μόνο στις πάνω βλεφαρίδες.

 

 

4. Φρύδια

Τα καλοσχηματισμένα φρύδια προσθέτουν πόντους στο λαμπερό βλέμμα, που αναφέραμε παραπάνω! Ένα μολύβι φρυδιών, μία σκιά, ή και μία μάσκαρα που θα δώσει χρώμα και θα σταθεροποιήσει ακόμη και τις πιο "δύσκολες" τρίχες, θα σας βοηθήσουν να δείξετε φυσικά όμορφη!

 

 

5. Lip Balm / Lip Gloss

Ολοκληρώστε αυτό το γρήγορο μακιγιάζ, διατηρώντας ενυδατωμένα τα χείλη σας! Ένα θρεπτικό lip gloss ή ένα lip balm θα δώσουν χρώμα και φρεσκάδα στα χείλη σας, "σφραγίζοντας" τη φυσική τους υγρασία.

 


 

από την Κάλλια Πολυδώρου
Hostess - Blogger @ BEAUTY INC.