Τα 5+1 Καλλυντικά που πρέπει να έχει κάθε γυναίκα στην τσάντα της

Posted by BEAUTY 07/10/2015 0 Comment(s)

Η τσάντα αποτελεί το απαραίτητο αξεσουάρ, που συνοδεύει την κάθε γυναίκα κατά τη διάρκεια της ημέρας. Ως "συνοδοιπόρος" της στην καθημερινότητα, είναι γεμάτη με μικροπράγματα, τα οποία δεν αποχωρίζεται, καθώς τη βοηθούν να νιώθει πλήρης. Ανάμεσα σε αυτά τα "απαραίτητα" είναι και τα καλλυντικά, που θα μας διατηρήσουν φρέσκιες κατά τη διάρκεια μίας δύσκολης και κουραστικής μέρας. Τα πιο βασικά καλλυντικά και αξεσουάρ, που πρέπει να έχει κάθε γυναίκα στην τσάντα της είναι...

 

1. Καθρεφτάκι  

Το απαραίτητο εργαλείο για ένα γρήγορο φρεσκάρισμα. Ένα καθρεφτάκι μικρών διαστάσεων μας βοηθάει να ελέγξουμε και να ανανεώσουμε το μακιγιάζ μας.

 

 

 

2. Μαντηλάκια Ντεμακιγιάζ 

Χρησιμεύουν για να διορθώσετε κάποιο σημείο του μακιγιάζ που έχει χαλάσει, καθώς και για να τονώσουν τη επιδερμίδα σας.

 

 

 

3. Lip Balm    

Απαραίτητο καλλυντικό, ειδικά κατά τη χειμερινή περίοδο, που οι χαμηλές θερμοκρασίες ξηραίνουν και αφυδατώνουν τα χείλη μας. Ένα lip balm θα ενυδατώσει τα χείλη μας και θα τα κάνει να δείχνουν φρέσκα και υγιή.

 

 

   

4. Λίμα Νυχιών

Όλες οι γυναίκες δίνουν ιδιαίτερη σημασία στα περιποιημένα άκρα. Τι γίνεται όμως αν κατά τη διάρκεια μίας δύσκολης ημέρας σπάσει κάποιο νύχι? Προκειμένου να το προφυλάξουμε και να διορθώσουμε το σχήμα, φροντίζουμε πάντα να έχουμε μία μικρή λίμα μαζί μας.

 

 

 

5. Το αγαπημένο μας Κραγιόν

Αυτό που δεν βαριόμαστε να φοράμε και που θα μπορεί να ταιριάξει με οποιοδήποτε look έχουμε. Σε αυτές τις περιπτώσεις, ένα nude κραγιόν ή μία κλασσική κόκκινη απόχρωση, αποτελούν την ιδανική επιλογή.

 

 

    

6. Νεσεσέρ

Το τελευταίο αποτελεί το κατάλληλο αξεσουάρ για να μην έχουμε τα καλλυντικά μας χύμα και διάσπαρτα μέσα στην τσάντα. Ένα νεσεσέρ θα συμβάλλει στο να είναι όλα οργανωμένα και τακτοποιημένα, ώστε να τα βρίσκουμε εύκολα και γρήγορα.

 


 

από την Κάλλια Πολυδώρου
Hostess - Blogger @ BEAUTY INC.