Μάσκαρα: Το νέο gadget ομορφιάς!

Posted by BEAUTY 07/10/2015 0 Comment(s)

Η μάσκαρα αποτελούσε ανέκαθεν το απαραίτητο καλλυντικό σε ένα γυναικείο νεσεσέρ. Ακόμη κι όταν επιλέγουμε να υιοθετήσουμε ένα sans make up, η μάσκαρα είναι το μοναδικό προΐόν, που θα χρησιμοποιήσουμε! Δίνει βάθος και ένταση στο βλέμμα, κάνει πυκνές τις βλεφαρίδες μας και τις επιμηκύνει. Πλέον όμως, οι μάσκαρα έχουν εξελιχθεί τόσο, ώστε περιποιούνται τις βλεφαρίδες μας και αποτελούν αναμφίβολα σύγχρονα gadget ομορφιάς!

 

 

1. Εξελιγμένες Φόρμουλες
 

Η σύνθεση στη μάσκαρα έχει αναβαθμίστεί και βρίσκουμε πλέον μάσκαρα με έντονα pigments, με κερί που θρέφει τις βλεφαρίδες, με μικροίνες μεταξιού για βελούδινο αποτέλεσμα ή και σιλικόνη για extra όγκο και μήκος. Επίσης, έχουν αναπτυχθεί καινοτόμες συστάσεις για ευαίσθητα μάτια, έχοντας ως βάση φυσικά συστατικά.

 

 

 

2. Booster
 

Οι μάσκαρα πλέον γίνονται διπλής όψης, καθώς υπάρχει μία διαφανής ή λευκή βάση, που χρησιμοποιείται ως primer για τη βλεφαρίδα. Θρέφει και βελτιώνει τη φυσική ανάπτυξη των βλεφαρίδων, τις διαχωρίζει και ενισχύει τη διάρκεια του αποτελέσματος.

 

 

 

3. Ειδικά Βουρτσάκια  

Ακόμη και στο βουρτσάκι της μάσκαρας, έχουμε μία μεγάλη ποικιλία επιλογών. Βουρτσάκια από σιλικόνη, πλαστικά ή ελαστομερή, διπλής όψης (για τις πάνω και τις κάτω βλεφαρίδες) μας παρέχουν ακρίβεια στην εφαρμογή και καλύπτουν και τη πιο μικρή βλεφαρίδα, από τη ρίζα έως τις άκρες.

 


 

από την Κάλλια Πολυδώρου
Hostess - Blogger @ BEAUTY INC.