Μακιγιάζ για το Γραφείο

Posted by Kallia 09/02/2016 0 Comment(s)

Το dress code που επικρατεί στους χώρους εργασίας, αφορά όχι μόνο το ντύσιμο και τα ρούχα που θα επιλέξουμε, αλλά και το μακιγιάζ που θα χρησιμοποιήσουμε. Οι άτυποι κανόνες που συνδέονται με την εμφάνιση μας διαδραματίζουν σημαντικό ρόλο στην παρουσία μας και αποτελούν την πρώτη εντύπωση που δημιουργεί η εικόνα μας. Το μακιγιάζ στους χώρους εργασίας οφείλει να είναι διακριτικό και να κινείται σε πιο φυσικούς τόνους. Παρακάτω θα βρείτε tips που θα σας κάνουν να δείχνετε περιποιημένη, χωρίς υπερβολές!


  • Απλώστε ένα foundation για να έχετε μία ομοιόμορφη όψη. Αν είστε από τις τυχερές, που δεν έχουν ατέλειες ή σημάδια στο πρόσωπό τους, ένα concealer κάτω από τα μάτια είναι αρκετό για να φωτίσει την περιοχή και να σας χαρίσει ξεκούραστο βλέμμα.
  • Επενδύστε σε απαλά ροζ ή ροδακινί ρουζ που θα σας χαρίσουν πιο φρέσκια και υγιή όψη.

  • Χρησιμοποιείστε σκιές ματιών σε ουδέτερους και γήινους τόνους. Μπορείτε να απλώσετε σε όλο το κινητό βλέφαρο μία σκιά σε ροδακινί, παστέλ ή σαμπανιζέ απόχρωση και θα ταιριάξει με όποιο look θελήσετε να τη συνδυάσετε!

  • Προτιμήστε ένα μολύβι ματιών σε απόχρωση εκτός του μαύρου, καθώς είναι πιο “σκληρό” χρώμα. Καφέγκριμωβ, μπλε μολύβια ματιών θα τονίσουν το βλέμμα σας τόσο όσο χρειάζεται!

  • 1-2 στρώσεις μάσκαρα θα ολοκληρώσουν το μακιγιάζ στα μάτια σας.

  • Στα χείλη επιλέξτε ένα lip gloss για πιο φρέσκο look ή ένα κραγιόν σε γήινους, nude τόνους. Μπορείτε να έχετε ένα φυσικό μακιγιάζ με χείλη σε ροζ, λιλά (θερμούς υποτόνους) ή καφέ (ψυχρούς υποτόνους).


Τέλος, μη ξεχάσετε να οργανώσετε το νεσεσέρ σας! Μία πούδρα ή ένα fixer spay για να αποφύγετε τη λιπαρότητα και τη γυαλάδα που δημιουργείται κατά τη διάρκεια της ημέρας, θα σας είναι απαραίτητα!

 

 


 

από την Κάλλια Πολυδώρου
Hostess - Blogger @ BEAUTY INC.